De Groene Belofte voor Hardenberg

Gedurende de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is Natuur en Milieu Overijssel (NMO) voornamelijk geïnteresseerd in het groene verhaal van de kandidaat-raadsleden; de groene, duurzame ideeën en plannen die zij hebben voor hun gemeente.
Op de oproep van NMO aan de lokale partijen om hun mooiste en beste duurzame ideeën voor hun gemeente bij NMO te melden heeft lijsttrekker Kees Slingerland gehoor gegeven.

De Groene Belofte van Kees Slingerland: "mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via volkstuinen op braakliggende terreinen aan de slag helpen".

NMO heeft in totaal 17 Groene Beloftes ontvangen. Van de 8 beste, meest concrete inzendingen heeft NMO inmiddels korte verkiezingsfilmpjes gemaakt, waarop iedereen vanaf 6 maart kan stemmen. Lijsttrekker Kees Slingerland van GroenLinks Hardenberg is door NMO genomineerd als de Groene Belofte voor Hardenberg en maakt kans om gekozen te worden als de Groene Belofte voor Overijssel. 

Dé Groene Belofte van Overijssel

De 8 verkiezingsfilmpjes staan vanaf 6 maart op de facebookpagina van Natuur en Milieu Overijssel www.facebook.com/natuurmilieuov?ref=hl. Via de like knop kan iedereen vanaf die datum stemmen op zijn of haar favoriet. Uit de 3 met de meeste likes kiest Natuur en Milieu Overijssel de winnaar, waarbij gekeken wordt naar de mate van vernieuwing, realiseerbaarheid en bijdrage aan duurzaamheid. Zaterdag 15 maart reikt NMO uiteindelijk De Groene belofte uit aan het mooiste, meest aansprekende en effectieve idee.