Doneer

Verkiezingen zijn niet alleen arbeidsintensief en tijdrovend voor onze vrijwilligers, ze kosten ook erg veel geld. Kosten voor posters, programma's nieuwe flyers en kramen. Naast praktische hulp is ook een financiële bijdrage altijd welkom!

Als je zit hebt om af en toe (of regelmatig) iets te doen voor GroenLinks Noordoost Overijssel zijn we daar erg blij mee! Dat kan heel verschillend zijn van soms eens een klein klusje of wellicht lid worden van het afdelingsbestuur. Als je daar wel voor voelt kun je jezelf (vrijblijvend) aanmelden bij het bestuur.

Je kunt GroenLinks Overijssel blijvend financieel steunen door lid te worden en dan natuurlijk ook meepraten en beslissen over het programma, de lijst en de campagne.

Maar je kunt GroenLinks Noordoost Overijssel natuurlijk ook altijd eenmalig een gift geven.Giften kunnen worden overgemaakt op Triodos rekeningnummer NL 15 TRIO 07 86 87 70 57 t.n.v. GroenLinks Noordoost Overijssel te Hardenberg. GroenLinks wordt door de belastingdienst erkend als ANBI.