Doe mee

Help mee om Hardenberg groener en socialer te maken! Dat kan op allerlei manieren. Of je nu een minuutje hebt, een uur, een dag of een paar maanden, jij kunt ons helpen om aan jouw idealen te werken. 

Er is van alles te doen, zoals helpen bij acties, organiseren van bijeenkomsten of het ondersteunen van de fractie bij specifieke onderwerpen.

Ook kunnen we goed mensen gebruiken voor de campagne, o.a. bij het folderen en het flyeren. Maar ook buiten verkiezingstijd kunnen we mensen gebruiken. We kunnen mensen gebruiken op de sociale media, bij bijeenkomsten, enzovoort. 

Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en retweet onze tweets. Hiermee help je GroenLinks om haar idealen onder een groot publiek voor het voetlicht te brengen

Wat jouw manier ook is, je bent meer dan welkom! Ook als je een ludiek, gek of grappig idee hebt om de GroenLinks-idealen te verwezenlijken, laat ons dat dan weten.

Wil je meedoen? Neem dan contact op met ons op, dit kan via Anne van den Hoek zij zorgt dat er contact met je zal worden opgenomen. 
Anne.vandenHoek@hardenberg.nl

Actief

Als je actief wilt worden voor GroenLinks ben je natuurlijk van harte welkom! We zijn een kleine club waarin naast het politieke gebeuren de gezelligheid voorop staat.